header

Kerran vuodessa
merestä kohoaa
kolmen päivän seikkailu
koko perheelle.

Maailmanperinnön naapurissa
nautiskellaan
rastien lomassa.

Kaikki palkitaan
luonnon antimilla.

Musiikki soi
elävänä.

Tervetuloa Mustasaareen, Vöyrille, Maalahteen ja Vaasaan.

priority_high

Tiedotus Merenkurkun rastipäivistä 2020

Merenkurkun rastipäivien järjestäjät ovat päättäneet peruuttaa Merenkurkun rastipäivät 15.-17.7.2020. Hallituksen asettamien rajoituksien takia, Merenkurkun rastipäivien järjestäjät eivät katso voivansa järjestää rastipäiviä suunnitelmien mukaan ja Merenkurkun rastipäivien tason mukaisina. Kesän kilpailumaastot jäävät odottamaan suunnistajia kesälle 2021.

Merenkurkun rastipäivien järjestäjät ovat päättäneet järjestää suunnistuskilpailun 18.7.2020 Merenkurkun rastipäivien sijaan. Kilpailukutsu ja lisää tietoja kilpailusta tulevat tänne ja IRMA:an kesäkuun alusssa.

Hallituksen koronavirusepidemian aikaiset rajoitukset vaikuttavat Merenkurkun rastipäiviin. Hallitus päivitti 22.4. että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa jatketaan ainakin 31.7.2020 saakka.

IF Femman, Vaasan Suunnistajat & Malax IF – 19.5.2020

warning

Kotisivu on muuttanut uudelle serverille

Hei. Kotisivumme on muuttanut uudelle serverille ja kotisivujen alusta (WordPress) on päivitetty. Muuton takia suurin osa sivuista ja linkeistä ei ole vielä mukautettu uusiin tiloihin ja eivät toimi kunnolla. Vanhat kotisivut löytyvät vielä old.kvarkentrio.fi. Pahoittelemme häiriötä ja jatkamme sivujen päivitystä.