header

En gång om året
stiger ett tre dagar långt äventyr
ur havet.

I skogarna kring världsarvet
frodas kontroller
för hela familjen.

Alla belönas
med gåvor ur naturen.
Musiken lever.

Välkomna
till Korsholm, Vörå, Malax och Vasa.

priority_high

Information om Kvarkenträffen 2020

Arrangörerna för Kvarkenträffen har tagit beslutet att inhibera Kvarkenträffen 15-17.7.2020. På grund av regeringens begränsningar, anser arrangörerna att tävlingarna inte kan arrangeras enligt planerna och hålla den standard som hör till Kvarkenträffen. Tävlingsterrängerna för sommarens tävlingar får vänta på orienterare till sommaren 2021.

Arrangörerna beslöt att det skall ordnas en tävling den 18.7.2020 i stället för Kvarkenträffen. Inbjudan och mera information om tävlingen publiceras här och på IRMA i början av juni.

Regeringens begränsningar under coronavirusepidemin påverkar Kvarkenträffen. Regeringen uppdaterade den 22.4 att förbudet mot offentliga tillställningar med över 500 personer förlängs åtminstone till den 31.7.2020.

IF Femman, Vaasan Suunnistajat & Malax IF – 19.5.2020

warning

Hemsidan har flyttat in till ny server

Hej! Vår hemsida har flyttat till en ny server och hemsidans plattform (WordPress) har uppdaterats. På grund av flytten har de flesta sidorna och länkarna inte ännu anpassats till de nya utrymmena och fungerar inte som de skall. De gamla sidorna finns ännu kvar på old.kvarkentrio.fi. Vi beklagar störningarna och jobbar vidare på att uppdatera sidorna.