header

Saara voitti ensimmäisen risteilyn

SaaraMarikaJenny14
Saara Norrgrann oli vilpittömän iloinen kakkossijasta viime vuoden Rastipäivillä, Marika Teinin jälkeen ja ennen Jenny Patanaa. Ilmoittautuessaan kesän kisoihin hän voitti risteilyn ensimmäisessä arvonnassa. (Kuva: Atte Koskela.)

Saara Norrgrann, viime vuoden maajoukkuetulokas ja Merenkurkun Rastipäivien kakkonen, ilmoittautui ensimmäisten joukossa tämän kesän kisoihin. Samalla hän kuittasi arvokkaan arvontavoiton: kahden hengen risteily Wasa Expressillä, saaristolaispöytineen.

– Kiitos paljon! Mukava yllätys!
– Tuntuu todella hyvältä saavuttaa päävoitto jo ennen lähtöä. Siitä on hyvä jatkaa itse kisoissa, toteaa kesän ensimmäisen arvonnan voittaja.
Saara Norrgrann matkasi viimeksi Merenkurkun yli vajaat kymmenen vuotta sitten.
– Silloin FSO järjesti leirin Sundsvallissa. Syötiin pizzaa laivalla.
Nyt odottaa suurempi alus, seisova pöytä paikallisine herkkuineen – ja:
– Tiedän tarkalleen kenet kutsun mukaan risteilylle 😉 😉

Hyvän alkukauden jälkeen Saara odottaa innolla sekä mestaruuskilpailuja että vuoden kohokohtaa Pohjanmaalla:
– Merenkurkun Rastipäivät on kesän hauskimpia kisoja. Kolmipäiväiset takaa-ajolähdöllä on hyvä konsepti. Lisäksi mukana on aina hyviä suunnistajia, joten taso on korkea.
– Toivottavasti joukkoon liittyy useita huippusuunnistajia, koska Rastipäivät ovat laadukkaita: Radat ovat hyviä ja haasteellisia, palkinnot hyviä ja palvelu pelaa. Kuninkaan Sormusta kannattaa jahdata. Ja mitä enemmän huippuja on mukana, sitä haasteellisemmat ja hauskemmat kisat.

Saara Norrgrannilla on kaksi kiinnitystä Merenkurkun Rastipäivien kiertopalkintoon (2008 ja 2010). Viime vuonna hän oli toinen, Italian MM-kilpailuista tulleen Marika Teinin jälkeen.
– Tasoni on noussut vielä yhden askeleen tällä kaudella. Kunto on hyvä, mutta suunnistustekniikassa on aina parantamisen varaa.
Suunnistajien tuleva viestijuhla tarjoaa Närpiössä kasvaneelle ja Paimion Rastin asua kantavalle Saaralle uuden elämyksen.
– Tulen jakamaan karttoja Venla- ja Jukolaosanottajille. Järjestäjän rooli on erilainen kokemus. Tervetuloa Paimioon. Hienot kisat tulossa! Kannattaa myös käydä Jukolakaupassa – sieltä on hyvät mahdollisuudet löytää jotain kaunista 😉

Merenkurkun Rastipäivät toivottaa Saaralle ja muille suunnistajille onnekasta viikonloppua. Samalla esittelemme vielä pari arvontavoittoa:
• Kaikkien Rastipäiville ilmoittautuneiden joukossa arvotaan 11. heinäkuuta jälkeen kaksi Wasaline-risteilyä Vaasasta Uumajaan ja takaisin. Lahjakortit ovat kahdelle hengelle, sisältäen saaristolaispöydän.

Kategoriat Yleinen