header

Osa 2 | Vauhdilla jatkamaan seikkailua

Kuckus 1997
FSOM:n 1997 kartta Kuckuksen maastoista

+ Nyt on aika jatkaa seikkailua. Suuntana Vöyri, tarkalleen sanottua Kuckus, kun Rasmus Tunis kertoo meille kiinnostavaa faktaa ja vanhoja tarinoita Kuckukselta. Lue Osa 2 seikkailusta tästä.

+ Olemme myös saaneet terveisiä IF Femmanin ja Malax IF:n ratamestareilta, eli tästä voitte lukea mitä teitä odottaa tämän vuoden seikkailuissa metsissä Merenkurun vieressä.

+ Niin kuin kutsussa luki, olemme arponeet risteilyn kaikkien 20.6 ilmoittautuneiden kesken. Risteilyn Merenkurkun yli saaristolaispöydän kera on voittanut Mairon Forsell OK Botnia. Onnittelut!

+ Älä huoli, kaikki voivat vielä voittaa palkintoja. Meillä on pöytä täynnä lahjakortteja ja vapaalippuja, esimerkiksi Stundarsiin ja Meteoriaan, jota arvotaan kaikkien viimeistään 16.7. ilmoittautuneiden kesken. Eli vielä ehdit ilmoittautua ja osallistua arvontaan. Täydellinen lista palkinnoista ja voittajista julkaistaan viikonlopun aikana.

+ Nyt jo löytyy kovia nimiä ilmoittautuneiden listalta. Miesten puolella löytyy muun muassa Andreas Hall, Elias Kuukka, Toni Saari ja jopa Frederic Tranchand. Naisten puolella löytyy Elina Grahn, Victoria Höstman ja Saara Norrgrann tähän mennessä kiinnostavina ja paikallisina niminä. Korkeatasoisia kamppailuja Kuninkaan Sormuksista on odotettavissa!

Kategoriat Yleinen