header

Del 2 | Fartfylld fortsättning på äventyret

Kuckus 1997
Kartan över Kuckus från FSOM 1997

+ Nu är det dags för fortsättningen på äventyret. Vi styr nosen mot Vörå, närmare sagt Kuckus, då Rasmus Tunis bjuder på intressant fakta och gamla historier från Kuckus. Läs Del 2 av äventyret här.

+ Vi har även fått in hälsningar från banläggarna från IF Femman och Malax IF, så här kan ni läsa vad som väntar er under årets äventyr i skogarna invid Kvarken.

+ Precis som det stod i inbjudan, så har vi lottat ut en kryssning bland alla som anmält sig senast den 20 juni. Vinnaren av kryssningen över Kvarken med skärgårdsmiddag är Marion Forsell OK Botnia. Gratulerar!

+ Men ingen ska misströsta sig, för alla har ännu chans att vinna priser. Vi har ett bord fyllt med presentkort och biljetter, till bland annat Stundars och Meteorian, som skall lottas ut mellan alla som har anmält sig senast 16 juli. Så ännu hinner du anmäla dig och delta i utlottningen. En komplett lista på alla priser och vinnare publiceras under helgen.

+ Redan nu finns det hårda namn på anmälningslistorna. På herrsidan har vi bland annat Andreas Hall, Elias Kuukka, Toni Saari och inte minst Frederic Tranchand. Bland damerna har vi hittills Elina Grahn, Victoria Höstman och Saara Norrgrann som intressanta och lokala namn. Vi ser fram emot högklassiga kamper om Konungens Ringar!